Warmtewandeling

start
17 January 2023, 19:45
eind
17 January 2023, 22:00
locatie
The Green House Parkeerterrein Nettorama Patrijslaan 86 4901 AV Oosterhout

Deze activiteit is nu voorbij. Mocht je hier alsnog meer over willen weten of samen met je buren aan de slag willen kun je contact opnemen met Robert Voogt robert.voogt@buurkracht.nl

 

De gemeente Oosterhout organiseert in samenwerking met ONE en Stichting Buurkracht een warmtecamera wandeling op dinsdag 17 januari om 19.45 uur. Met een warmtebeeldcamera zie je waar een huis warmte lekt en waar het juist goed geïsoleerd is.

Wat betekent meedoen aan de warmtecamera wandeling? 

Meedoen is geheel kosteloos maar aanmelden is verplicht. We starten om 19.45 uur op Patrijslaan 86 in Oosterhout. (Bij slecht weer moeten we de wandeling helaas uitstellen, je ontvangt hierover tijdig een bericht)

We verwachten bij de woningen die vooraf zijn geselecteerd zo’n 15 minuten te besteden. We lopen samen door de buurt met de camera en bekijken de woningen.

Aanmelden voor deze wandeling is verplicht! Stuur een e-mail of bericht naar Robert Voogt robert.voogt@buurkracht.nl of 06 1042 7604.

Je eigen huis aanmelden?
Je eigen huis als voorbeeld huis opgeven is helaas niet meer mogelijk. Er is ondertussen al een selectie gemaakt uit de vele aanmeldingen die we hebben gekregen. Degene die hun huis als voorbeeld hadden opgegeven krijgen hierover binnenkort bericht via de e-mail. 

Aanmelden